The Camp Lowell Corporate Center development consists of office and out-patient medical space in two two-story and ten single-story buildings for sale as fee simple. Conceived as a simple kit of parts, the project varies fenestration and entry placement to satisfy different users while maintaining a consistent look throughout that recalls the nearby century old Camp Lowell.

A simple site layout allows complete legibility of the project and easy visual access to each building and tenant. Property lines divide the one story buildings into four distinct sellable areas, if necessary, to allow flexibility for a variety of end user space requirements. Simplicity of approach is also revealed in the materials; standing seam rusted roofs, exposed structural steel with integral color masonry and plaster. Light gauge steel trusses allow a column free interior and further acknowledge the flexibility inherent in the scheme.

The Camp Lowell Corporate Center was a joint architectural collaboration between the offices of Rob Paulus Architect, Ltd. and Jim McMahon Architect.